Stop Motion Film

Events > 2018 > June > Stop Motion Film
Sorry, the event sold out.

About this event:

Kom og lav små sjove Stop Motions med jeres medbragte smartphones eller tablets. I kommer til at arbejde sammen i små grupper, og vi skal nok hjælpe med teknikken.

Stop Motion film er en filmteknik, hvor man bruger dukker eller andre ting til at animere med. Teknikken fungerer ved at der tages et billede, objektet flyttes, der tages endnu et billede, objektet flyttes og der tages endnu et billede osv. Normalt bruges 24 billeder i sekundet. I nogle stop-motion-film bruges figurer af modellervoks. Man kan også lave stop-motion med levende mennesker, der flytter sig en smule mellem hvert billede, eller som i Cirkeline med flade tegninger der klippes ud og flyttes i forhold til hinanden. Kom og lær denne teknik i denne spændende workshop.

 

Underviser: Anders fra Den Lille Skole